Navigation Menu+

Om oss

Posted on aug 29, 2017

Vi profilerar och kommunicerar företag och organisationer med ett enkelt syfte: Att synas för att finnas. För stor eller liten publik beroende på uppdragsgivarens ändamål och resurser.

Företaget har funnits sedan år 2000 och producerar allt man kan tänka sig inom marknadskommunikation. På egen hand eller med hjälp av ett nätverk bestående av människor och företag med bred kunskap och erfarenhet om sina specialområden.

Kundlistan har under senare år dominerats av företag med verksamhet relaterad till bilar och motorsport, ett medvetet val eftersom både kompetens och lång erfarenhet finns just här. Självklart står dörren öppen för andra branscher med uppdrag för bl a IT-konsulter, bilverkstäder, försäkringsmäklare, assistans- och utbildningsföretag. Bland annat.